Vítejte na farmě Aramark!

Z pole na vašem stole do 72 hodin

Věříme, že čerstvé suroviny jsou základem perfektního jídla. Nakupujeme právě dozrálé ovoce a zeleninu od lokálních dodavatelů a pár hodin po sklizni připravujeme naše speciality v restauracích Aramark. Sezónní strava prospívá zdraví lidí i planety.

Kopr má bohatou histori a všestranné využití

Květák: Superpotravina plná zdraví, vitamínů a minerálů

Popáleninám v kuchyni lze předejít. Znáte všechna pravidla prevence?

Proč kedlubna nesmí chybět na vašem stole

Jak průmyslově zpracované potraviny poškozují zdraví a pohodu

Rajčata v zimě, jahody na podzim. Globální potravinový paradox

Vaření bez odpadu. Osvojte si principy zero waste v kuchyni

Ředkvičky jsou pikantní vitamínová bomba pro vaše zdraví

Farář, fotbalistka, zpěvák nebo šéfkuchař společně mění svět

Jak skladovat a zpracovat kořenovou zeleninu

Pizza s parmskou šunkou a rukolou

Výpočet uhlíkové a vodní stopy pokrmů

5 důvodů, proč zařadit do jídelníčku více kedluben

Prospěte se ke zdraví. Spánek je nepostradatelný

Za jeden provaz. Podporujte rovnost a místní komunity

Svatomartinská husa tradičně i netradičně

Sladký život bez cukru. Snadné tipy pro zdravější život

V tomhle nejedu! Omezte emisní dopravu a zapojte pohyb

Rozdílné nároky ve výživě mužů a žen

Dýně jako symbol Halloweenu. Kterou vybrat a jak vyrobit svítilnu

Kapustový karbanátek s oreganem a čedarem

Prvorepublikové švestkové knedlíky s mákem

Na co si dát pozor při nákupu ovoce a zeleniny

Jak zpracovat bylinky a využít je v kuchyni

Proč se vyplatí zařadit celer do jídelníčku

Rychlé karbanátky z červené řepy

Červená řepa jako superpotravina. Znali ji už Babyloňané

Vydatný zimní krém z červené řepy

Odkud pochází rajčata. Stručné dějiny božských i ďábelských plodů

Aby pohyb nebolel. Dopřejte podporu svým kostem