Vítejte na farmě Aramark!

Z pole na vašem stole do 72 hodin

Věříme, že čerstvé suroviny jsou základem perfektního jídla. Nakupujeme právě dozrálé ovoce a zeleninu od lokálních dodavatelů a pár hodin po sklizni připravujeme naše speciality v restauracích Aramark. Sezónní strava prospívá zdraví lidí i planety.

Farář, fotbalistka, zpěvák nebo šéfkuchař společně mění svět

Jak skladovat a zpracovat kořenovou zeleninu

Pizza Margherita s parmskou šunkou a rukolou

Výpočet uhlíkové a vodní stopy pokrmů

5 důvodů, proč zařadit do jídelníčku více kedluben

Prospěte se ke zdraví. Spánek je nepostradatelný

Za jeden provaz. Podporujte rovnost a místní komunity

Svatomartinská husa tradičně i netradičně

Sladký život bez cukru. Snadné tipy pro zdravější život

V tomhle nejedu! Omezte emisní dopravu a zapojte pohyb

Rozdílné nároky ve výživě mužů a žen

Dýně jako symbol Halloweenu. Kterou vybrat a jak vyrobit svítilnu

Kapustový karbanátek s oreganem a čedarem

Prvorepublikové švestkové knedlíky s mákem

Na co si dát pozor při nákupu ovoce a zeleniny

Jak zpracovat bylinky a využít je v kuchyni

Proč se vyplatí zařadit celer do jídelníčku

Rychlé karbanátky z červené řepy

Červená řepa jako superpotravina. Znali ji už Babyloňané

Vydatný zimní krém z červené řepy

Odkud pochází rajčata. Stručné dějiny božských i ďábelských plodů

Aby pohyb nebolel. Dopřejte podporu svým kostem

Komu se zelení. Stromy kolem nás jsou nepostradatelné

Grilované krevety s grilovaným salátem a omáčkou ze schránek a zeleniny

Pečený camembert s jahodovo-mangovou salsou

Pečený květák se zelenou tahini omáčkou

Rajčatová bruschetta s avokádem a grilovaným sýrem

Rib eye steak s omáčkou ze zeleného pepře

O zdravé srdce pečujte každý den. Zaměřte se na svůj jídelníček

Poslední zhasne! Drobné každodenní tipy, jak ušetřit energii