Pizza Margherita s parmskou šunkou a rukolou

Geniálně rychlá, lehodně dokonalá.

Suroviny

  • 250 g těsta na pizzu
  • 100 g drcených rajčat
  • 100 g kvalitní mozzarelly
  • 4 snítky čerstvé bazalky
  • 100 g parmské šunky
  • hrst rukoly

Těsto vytáhneme nebo rozválíme do kruhového tvaru. Na těsto naneseme rajčata, nasekanou polovinu bazalky a poklademe mozzarellou, nakrájenou na plátky. Dáme asi na 10 minut péct do trouby rozehřáté na 300 °C. Hotovou pizzu ozdobíme natenko krájenou parmskou šunkou, čerstvou rukolou a zbylými lístky bazalky.

Jsme největší poskytovatel firemního stravování v Česku

Spoléhají na nás kapitáni českého průmyslu, stejně jako organizátoři velkých sportovních a kulturních akcí, léčebné ústavy, ozbrojené složky, ale i malé regionální podniky vnímající důležitost kvalitního zaměstnaneckého stravování. www.aramark.cz

Cesta na talíř

Do našich restaurací nakupujeme právě dozrálé ovoce a zeleninu od lokálních dodavatelů a pár hodin po sklizni připravujeme speciality podle receptur špičkových šéfkuchařů. Sezónní strava prospívá zdraví lidí i planety.

© 2024 ARAMARK, s.r.o.
Všechna práva vyhrazena.