Rajčatová bruschetta s avokádem a grilovaným sýrem

Suroviny

4 porce

  • 500 g sýru halloumi
  • 250 g cherry rajčat
  • 2 avokáda
  • 1 šalotka
  • 10 plátků bagety
  • stroužek česneku
  • 2 lžíce bílého vinného octa
  • šťáva z půky citronu
  • hrst bazalky
  • olivový olej
  • sůl a pepř

Plátky bagety pokapejte olivovým olejem a dejte ji rozpéct do zlatava.

Rajčátka rozkrojte napůl a v misce smíchejte s nakrájenou šalotkou, olivovým olejem, vinným octem a špetkou soli a pepře.

Avokáda vydlábněte ze slupky, dejte je do misky a vidličkou romačkejte nebo rozmixujte. Přidejte špetku soli a citronovou šťávu.

Rozpečené plátky bagety potřete česnekem, na ně naneste avokádovou směs, na avokádo položte rajčátka a upečený sýr halloumi a nakonec ozdobte bazalkou.

Cesta na talíř

Aramark vám představuje sezónní lokální suroviny a jejich původ. Celoroční projekt probíhá nejen na internetu, ale i v našich restauracích po celé České republice.

O násVolná místa – Vitaljob.cz

© 2022 ARAMARK, s.r.o.
Všechna práva vyhrazena.