Rajčatová bruschetta s avokádem a grilovaným sýrem

Suroviny

4 porce

  • 500 g sýru halloumi
  • 250 g cherry rajčat
  • 2 avokáda
  • 1 šalotka
  • 10 plátků bagety
  • stroužek česneku
  • 2 lžíce bílého vinného octa
  • šťáva z půky citronu
  • hrst bazalky
  • olivový olej
  • sůl a pepř

Plátky bagety pokapejte olivovým olejem a dejte ji rozpéct do zlatava.

Rajčátka rozkrojte napůl a v misce smíchejte s nakrájenou šalotkou, olivovým olejem, vinným octem a špetkou soli a pepře.

Avokáda vydlábněte ze slupky, dejte je do misky a vidličkou romačkejte nebo rozmixujte. Přidejte špetku soli a citronovou šťávu.

Rozpečené plátky bagety potřete česnekem, na ně naneste avokádovou směs, na avokádo položte rajčátka a upečený sýr halloumi a nakonec ozdobte bazalkou.

Jsme největší poskytovatel firemního stravování v Česku

Spoléhají na nás kapitáni českého průmyslu, stejně jako organizátoři velkých sportovních a kulturních akcí, léčebné ústavy, ozbrojené složky, ale i malé regionální podniky vnímající důležitost kvalitního zaměstnaneckého stravování. www.aramark.cz

Cesta na talíř

Do našich restaurací nakupujeme právě dozrálé ovoce a zeleninu od lokálních dodavatelů a pár hodin po sklizni připravujeme speciality podle receptur špičkových šéfkuchařů. Sezónní strava prospívá zdraví lidí i planety.

© 2023 ARAMARK, s.r.o.
Všechna práva vyhrazena.