Odkud se berou čerstvé suroviny, ze kterých pro vás vaříme?
V Petrovicích u Sušice sídlí rodinná firma pana Josefa Kopačky. Na trh dodává to nejkvalitnější zvěřinové maso, které můžete ochutnat i v Cestě na talíř.
V nejúrodnějším kraji ČR pěstují farmáři různé druhy lahodné zeleniny. Ta pak ještě čerstvá putuje rovnou do restaurací Aramark, kde z ní připravujeme pokrmy.
Rodinná firma Váhala vyrábí prvotřídní párky, špekáčky a další uzenářské výrobky. Výrobnou v Hustopečích nad Bečvou nás provedl pan Ladislav Denk.
Bez brambor by to v žádné kuchyni nešlo. Aramark nakupuje výhradně české brambory, které vyrostly v Beskydech a na Vysočině.
Aramark vám představuje sezónní lokální suroviny a jejich původ. Celoroční projekt probíhá nejen na internetu, ale i v našich restauracích po celé České republice.