Odkud se berou čerstvé suroviny, ze kterých pro vás vaříme?
Víte, kde se mají krávy nejlépe? No přece u pana Jarošce v obci Rosička na Vysočině. Zajeli jsme se tam podívat.
Vítejte na více než osmihektarovém borůvkovém království! Právě tady rostou ty nejlahodnější borůvky, které pak putují do našich restaurací.
Sezóna jahod startuje. Vyrazili jsme na farmu v Pileticích u Hradce Králové, kde pěstují jedny z nejsladších a nejlepších jahod široko daleko.
V Petrovicích u Sušice sídlí rodinná firma pana Josefa Kopačky. Na trh dodává to nejkvalitnější zvěřinové maso, které můžete ochutnat i v Cestě na talíř.
V nejúrodnějším kraji ČR pěstují farmáři různé druhy lahodné zeleniny. Ta pak ještě čerstvá putuje rovnou do restaurací Aramark, kde z ní připravujeme pokrmy.
Rodinná firma Váhala vyrábí prvotřídní párky, špekáčky a další uzenářské výrobky. Výrobnou v Hustopečích nad Bečvou nás provedl pan Ladislav Denk.
Bez brambor by to v žádné kuchyni nešlo. Aramark nakupuje výhradně české brambory, které vyrostly v Beskydech a na Vysočině.
Aramark vám představuje sezónní lokální suroviny a jejich původ. Celoroční projekt probíhá nejen na internetu, ale i v našich restauracích po celé České republice.