Maso omyjeme a osušíme. Česnek oloupeme a rozmačkáme. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Maso osolíme, okmínujeme a vetřeme do něj česnek. Vložíme do pekáče, posypeme polovinou cibule, podlijeme trochou vody, zakryjeme a pečeme v rozehřáté troubě na 180 °C cca 2 hodiny. Poté teplotu zvýšíme na 220 °C a nezakryté krátce dopečeme dozlatova. Květák vaříme v páře cca 5 minut, dokud nezačne měknout. Vyjmeme ho a necháme mírně zchladnout. V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme zbytek nakrájené cibule a opečeme dozlatova. Poté přidáme kari koření, kmín a chilli a směs zarestujeme. Následně přidáme hořčici a zalijeme smetanou. Nakonec vmícháme polovinu nastrouhaného sýra, osolíme, přidáme květák, opatrně promícháme a minutu vaříme. Zbytek sýra v misce smícháme se strouhankou a petrželkou. Touto směsí posypeme květák a vše dáme do trouby při teplotě 160 °C na cca 8 minut, dokud omáčka nezačne bublat. Poté zvýšíme teplotu na 200 °C a zapékáme dozlatova (cca 4 minuty). Vyjmeme a necháme zhruba 5 minut odpočinout. Servírujeme posypané sekanou petrželkou.
Aramark vám představuje sezónní lokální suroviny a jejich původ. Celoroční projekt probíhá nejen na internetu, ale i v našich restauracích po celé České republice.