Květák očistíme a rozebereme na stejně velké růžičky. Smícháme limetovou šťávu, olej, škrob, římský kmín, kurkumu, skořici, garam masalu, papriku a trochu soli. Vytvořenou pastou květák potřeme a naskládáme do zapékací nádoby. Pečeme při 200 °C zhruba 10 minut do zlatova. Oloupeme česnek, zázvor a cibuli a nakrájíme najemno. Orestujeme na pánvi, přidáme protlak a ještě chvíli restujeme. Ochutíme solí, pepřem, přidáme drcená rajčata, kokosové mléko a máslo. Jako přílohu podáváme jasmínovou rýži. Při servírování rýži posypeme černým sezamovým semínkem a nasekaným koriandrem.
Aramark vám představuje sezónní lokální suroviny a jejich původ. Celoroční projekt probíhá nejen na internetu, ale i v našich restauracích po celé České republice.