Lehký hlavní chod, kterým však skvěle doplníte i grilované maso.
1) Ořechy upečeme v troubě na 130 °C zhruba 10 minut. Vyjmeme a necháme vychladnout.
2) Pomeranč nožem oloupeme a vykrájíme segmenty ze středu. Vymačkáme šťávu, kterou použijeme na dresing.
3) Med a šťávu z pomeranče smícháme dohromady a pomalu přimícháváme olivový olej tak, aby se nám vše spojilo.
4) Kedlubnu, fenykl a jablko očistíme a nakrájíme na stejně tenká půlkolečka, přidáme špenát, segmenty z pomeranče a lístky čekanky. Zalijeme dresingem a lehce promícháme.
5) Naservírujeme na talíř a navrch rozdrolíme nivu a posypeme sekanými ořechy.
Spoléhají na nás kapitáni českého průmyslu, stejně jako organizátoři velkých sportovních a kulturních akcí, léčebné ústavy, ozbrojené složky, ale i malé regionální podniky vnímající důležitost kvalitního zaměstnaneckého stravování. www.aramark.cz
Do našich restaurací nakupujeme právě dozrálé ovoce a zeleninu od lokálních dodavatelů a pár hodin po sklizni připravujeme speciality podle receptur špičkových šéfkuchařů. Sezónní strava prospívá zdraví lidí i planety.