Lehký hlavní chod, kterým však skvěle doplníte i grilované maso.
1) Ořechy upečeme v troubě na 130 °C zhruba 10 minut. Vyjmeme a necháme vychladnout.
2) Pomeranč nožem oloupeme a vykrájíme segmenty ze středu. Vymačkáme šťávu, kterou použijeme na dresing.
3) Med a šťávu z pomeranče smícháme dohromady a pomalu přimícháváme olivový olej tak, aby se nám vše spojilo.
4) Kedlubnu, fenykl a jablko očistíme a nakrájíme na stejně tenká půlkolečka, přidáme špenát, segmenty z pomeranče a lístky čekanky. Zalijeme dresingem a lehce promícháme.
5) Naservírujeme na talíř a navrch rozdrolíme nivu a posypeme sekanými ořechy.
Aramark vám představuje sezónní lokální suroviny a jejich původ. Celoroční projekt probíhá nejen na internetu, ale i v našich restauracích po celé České republice.