Dezert, který si zamilujete.
Suroviny na 10 porcí
Troubu zahřejeme na 150 °C. Bílky odměříme do mísy a při nízkých otáčkách šleháme tak dlouho, až se při vytažení metel začnou tvořit tuhé špičky. Pak postupně přisypáváme cukr, důkladně ho zašleháváme, aby byl sníh pevný, lesklý.
Přidáme škrob a ocet a zlehka prošleháme. Vložíme vyšlehanou směs do cukrářského sáčku a tvarujeme do kruhu o průměru 9 cm. Troubu ztlumíme na 95°C, vložíme do ní plech s Pavlovou a pečeme 80 minut. Pak troubu vypneme a Pavlovu v ní necháme úplně vychladnout.
Smetanu ušleháme s mascarpone, natřeme ji na Pavlovu, přidáme jahody a dozdobíme mátou. Ihned podáváme.
Aramark vám představuje sezónní lokální suroviny a jejich původ. Celoroční projekt probíhá nejen na internetu, ale i v našich restauracích po celé České republice.