Snadná příprava a luxusní výsledek.
Suroviny na 6 porcí
1) Na oleji zpěníme nadorbno pokrájenou cibuli.
2) Přidáme nakrájené zelí, pokrájené brambory a dochutíme solí a kmínem.
3) Zalijeme vývarem a dusíme do měkka.
4) Pak vše rozmixujeme (rozšleháme mixérem), přidáme cukr a vinný ocet.
5) Podáváme zdobené nočkem zakysané smetany a čerstvou pažitkou.
Spoléhají na nás kapitáni českého průmyslu, stejně jako organizátoři velkých sportovních a kulturních akcí, léčebné ústavy, ozbrojené složky, ale i malé regionální podniky vnímající důležitost kvalitního zaměstnaneckého stravování. www.aramark.cz
Do našich restaurací nakupujeme právě dozrálé ovoce a zeleninu od lokálních dodavatelů a pár hodin po sklizni připravujeme speciality podle receptur špičkových šéfkuchařů. Sezónní strava prospívá zdraví lidí i planety.