10 porcí
Řepu oloupeme a nastrouháme najemno. Přisypeme vločky, vejce, sůl, pepř a tymián. Na konec přidáme nahrubo rozmačkaný sýr. Směs necháme asi 30 minut odležet. Z těsta si připravíme malé karbanátky, které opečeme na pánvi (vždy delší dobu počkáme, než celé těsto ztuhne a celý karbanátek se tím zpevní, pak teprve obracíme). Karbanátky můžeme také upéct v troubě pod grilem na 200 °C, pečeme z každé strany asi 15 minut. Servírujeme se zeleninou a dalšími ingrediencemi dle vlastního výběru. Nebo jen tak s bramborami, či bramborovou kaší. Výborné jsou např. s bagetou a spoustou rukoly.
Aramark vám představuje sezónní lokální suroviny a jejich původ. Celoroční projekt probíhá nejen na internetu, ale i v našich restauracích po celé České republice.