Pečený camembert s jahodovo-mangovou salsou

Suroviny

4 porce

  • 4 ks sýru Camembert
  • 1 stroužek česneku
  • 1 snítka tymiánu
  • 1 ks chilli
  • olivový olej
  • sůl a pepř

Jahodovo-mangová salsa

  • 1 mango
  • 1 okurka
  • 200 g cherry rajčat
  • 1 červená cibule
  • 200 g jahod
  • 2 lžíce vinného octa
  • 1 hrst ploché petržele
  • sůl a pepř

Všechny ingredience naneseme na camembert a zakápneme olivovým olejem. Zabalíme do alobalu a pečeme zhruba 10-15 minut.

Jahodovo-mangová salsa

Vše nakrájíme na stejné kostky. Přidáme nasekanou petržel, zakápneme olivovým olejem a vinným octem. Osolíme opepříme a lehce promícháme. Servírujeme k opečenému sýru.

Jsme největší poskytovatel firemního stravování v Česku

Spoléhají na nás kapitáni českého průmyslu, stejně jako organizátoři velkých sportovních a kulturních akcí, léčebné ústavy, ozbrojené složky, ale i malé regionální podniky vnímající důležitost kvalitního zaměstnaneckého stravování. www.aramark.cz

Cesta na talíř

Do našich restaurací nakupujeme právě dozrálé ovoce a zeleninu od lokálních dodavatelů a pár hodin po sklizni připravujeme speciality podle receptur špičkových šéfkuchařů. Sezónní strava prospívá zdraví lidí i planety.

© 2024 ARAMARK, s.r.o.
Všechna práva vyhrazena.