Bramborový krém s ředkvičkami, kedlubnou a medvědím česnekem

Pro všechny milovníky krémových polévek.

Suroviny

Suroviny na 4 porce

  • 350 g brambor
  • 1 střední cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 1 l zeleninového vývaru
  • 100 g ředkviček
  • 100 g kedlubny
  • hrst medvědího česneku
  • 50 ml smetany
  • sůl a pepř na dochucení
  • pažitka na dozdobení

  1. Na oleji necháme zesklovatět nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájené oloupané brambory.
  2. Zalijeme zeleninovým vývarem a brambory vaříme do měkka.
  3. Poté do polévky přidáme omytý medvědí česnek a vše rozmixujeme.
  4. Dochutíme solí a pepřem a zjemníme smetanou. 
  5. Ředkvičky a kedlubnu nakrájíme na klínky, vložíme do polévky a krátce provaříme.
  6. Ozdobíme nasekanou pažitkou
Cesta na talíř

Aramark vám představuje sezónní lokální suroviny a jejich původ. Celoroční projekt probíhá nejen na internetu, ale i v našich restauracích po celé České republice.

O násVolná místa – Vitaljob.cz

© 2022 ARAMARK, s.r.o.
Všechna práva vyhrazena.