Jednoduchý a chuťové naprosto dokonalý!
4 porce
Cibuli orestujeme na másle dozaltova, na konci přidáme pár stroužků česneku nakrájených na plátky, lehce orestujeme. Přidáme čerstvý špenát a chvíli podusíme. Tuto směs přendáme do misky a ponorným mixerem na několika místech rozmixujeme. Nesmí nám vzniknout kaše – jen potřebujeme část špenátu rozmělnit. Do mírně vychladlého špenátu přidáme 2 vejce, 100g nastrouhaného sýra, tymián, osolíme, opepříme a přidáme tolik strouhanky, aby se z toho dala rukama dělat placičky, které následně obalíme ve strouhance a smažíme. Jako přílohu podáváme s bramborovou kaši.
Aramark vám představuje sezónní lokální suroviny a jejich původ. Celoroční projekt probíhá nejen na internetu, ale i v našich restauracích po celé České republice.