From the field to your plate in 72 hours

We believe that fresh ingredients are the foundation of a perfect meal. We buy just-ripened fruits and vegetables from local suppliers and prepare our specialties in Aramark restaurants a few hours after the harvest. A seasonal diet benefits the health of people and the planet.

ZASADÍME
Naši farmáři z českých regionů věnují plodinám láskyplnou celoroční péči.

SKLIDÍME
V plné zralosti, abychom zachovali a perfektní kvalitě, plnou chuť.

PŘIVEZEME
Z farmy rovnou do vaší restaurace, max. do 72 hodin, takže ušetříme spoustu emisí skleníkových plynů.

ZPRACUJEME
Od kořínku po lísteček, abychom neplýtvali jídlem a nic nemuseli zbytečně vyhazovat.

SERVÍRUJEME
Senzační vyladěná jídla podle receptur našich kreativních šéfkuchařů.

ZASADÍME
Naši farmáři z českých regionů věnují plodinám láskyplnou celoroční péči.

SKLIDÍME
V plné zralosti, abychom zachovali a perfektní kvalitě, plnou chuť.

PŘIVEZEME
Z farmy rovnou do vaší restaurace, max. do 72 hodin, takže ušetříme spoustu emisí skleníkových plynů.

ZPRACUJEME
Od kořínku po lísteček, abychom neplýtvali jídlem a nic nemuseli zbytečně vyhazovat.

SERVÍRUJEME
Senzační vyladěná jídla podle receptur našich kreativních šéfkuchařů.

Novinky

From our restaurants